PETRA NIJMAN

Empowerment COACHING

LIFE IS A JOURNEY, DISCOVER YOURSELF

Hi, ik ben Petra

Ik ben Petra, een empowerment coach met een bewezen staat van dienst. Ik kan je helpen om je zelfvertrouwen en eigenwaarde op te bouwen, assertievere communicator te worden en te stoppen met genoegen te nemen met minder dan je verdient in alle aspecten van het leven.

Ik kan je helpen

  • Als je… je vast of verward voelt en een strategie nodig hebt om vooruit te komen
  • Als je het beu bent om minder te accepteren dan je verdient in je carrière en relaties
  • Als je… het moeilijk vindt om ‘nee’ te zeggen en je behoeften kenbaar te maken
  • Als je worstelt met je innerlijke criticus 
  • Als je… moeite hebt met het nemen van beslissingen en twijfelt aan je zelf
  • Als je… ongezonde relaties aantrekt en worstelt met het stellen van grenzen
Coach, Personal Trainer, Coaching, Empowerment Coaching, Health Coaching, Life Coaching

It's time to shine bright like a diamond and build your dreamlife

Petra Nijman Coaching, Health coach & Personal Trainer

Wat betekent het om EMPOWERED te zijn ?

Empowerment betekent dat je volledig in je eigen kracht stapt om een ​​vervullend leven te creëren op basis van je eigen waarden, overtuigingen en keuzes. Empowerment coaching helpt je verbinding te maken met je authentieke zelf, beslissingen te nemen die jezelf eer aandoen en je te verankeren in een fundament van eigenwaarde.

Je werkt aan angsten die je hebben tegengehouden en ontwikkelt je zelfvertrouwen op bepaalde gebieden. Het omvat het onderzoeken van oude, beperkende patronen en overtuigingen en deze bijwerken om u te ondersteunen bij het bereiken van zinvolle doelen en een grotere emotionele balans. Maak je klaar om aan een reis van zelfontdekking te beginnen en het leven te creëren waarvan je diep van binnen weet dat je het verdient!

Met wie ik werk

Ik werk met vrouwen die toegang willen krijgen tot hun eigen kracht en hun potentieel willen aanboren. Velen van hen missen zelfkennis, zijn pleasers, worden gedreven door onbewuste beperkende overtuigingen en zijn het beu om iedereen voor zichzelf te plaatsen. In plaats daarvan verlangen ze ernaar om zich betrokken, vervuld en een groter gevoel van gemak in hun lichaam en leven te voelen.

Door middel van empowerment coaching pakken we onbewuste blokkades aan, helpen we je contact te maken met je ware zelf en onderzoeken we manieren waarop je jezelf kunt actualiseren.

Mijn aanpak

Mijn aanpak is cognitief gedragsmatig en oplossingsgericht. Ik combineer mijn expertise met speciale interessegebieden van zelfcompassie, veerkracht, emotionele intelligentie en mindfulness om ervoor te zorgen dat klanten hun persoonlijke ontwikkelingsdoelen bereiken.

Ik geloof dat klanten heel en vindingrijk zijn. Door krachtige vragen te stellen, krijg ik toegang tot de innerlijke wijsheid van klanten om opwindende en bevredigende veranderingen door te voeren.

 

YOU'RE A DIAMOND, DEAR

THEY CAN'T BREAK YOU

Ik kan je helpen met

Petra Nijman Coaching, Health coach & Personal Trainer
Petra Nijman Coaching, Health coach & Personal Trainer

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Confidence is the most sexy thing

a woman can wear

Masterclass

meld je aan voor een gratis masterclass en ontvang handige tools en tips

Scroll naar boven