PETRA NIJMAN

Health COACHING

LIFE IS A JOURNEY, DISCOVER YOURSELF

Hi, ik ben Petra

Een gecertificeerde Health coach met een bewezen succesvolle staat van dienst en tientallen tevreden vrouwen. Ik kan je helpen om van zelfzorg een dagelijkse gewoonte te maken, je emoties op bekwame manieren te beheersen en je algehele mentale, emotionele en fysieke welzijn te verbeteren.

Ik kan je helpen

  • Als je je angstig, moe of opgebrand voelt en je moet focussen op zelfzorg
  • Als je je emotioneel uit balans voelt en niet in staat bent om met de stress in je leven om te gaan
  • Als je… ondersteuning en verantwoording nodig hebt bij het ontwikkelen van een op maat gemaakt  Zelf zorg plan
  • Als je… verlangt naar meer vitaliteit en welzijn in het algemeen
  • Als je… een positieve, optimistische mentaliteit moet ontwikkelen voor succes
  • Als je … gewicht wilt verliezen en de verloren kilo’s eraf wilt houden
  • Als je … ernaar verlangt  om lekkerder in je vel te zitten
Coach, Personal Trainer, Coaching, Empowerment Coaching, Health Coaching, Life Coaching

It's time to shine bright like a diamond and build your dreamlife

Petra Nijman Coaching, Health coach & Personal Trainer

Wat is Health coaching ?

Veel vrouwen hebben moeite om van zelfzorg een prioriteit te maken. Ze voelen zich schuldig omdat ze tijd voor zichzelf nemen en worstelen om te weten hoe ze het kunnen laten werken binnen hun drukke schema. Goed voor jezelf zorgen is echter een cruciaal onderdeel van veerkracht. Health coaching maakt gebruik van een holistische benadering van welzijn met een sterke nadruk op het van binnenuit opbouwen van fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

Health doelen kunnen zijn: het creëren van een positieve (optimistische) mindset, het opbouwen van veerkracht door zelfcompassie, mindfulness en ook het implementeren van een eenvoudig, op maat gemaakt zelfzorgplan op basis van jouw individuele levensstijl en behoeften, gewicht verliezen, fysiek en mentaal sterker lichaam ontwikkelen.

Met wie ik werk

Ik werk met vrouwen die zich beter willen VOELEN. Velen van hen zijn moe, uitgeput, hebben een lage energie en of zijn emotioneel uit balans. In plaats daarvan verlangen ze ernaar om zich betrokken, energiek en meer op hun gemak te voelen in hun lichaam en leven.

Door middel van health coaching pakken we onbewuste blokkades aan en geven we je de tools om op een meer vaardige manier met je emoties en stressoren om te gaan.

 

Mijn aanpak

Mijn aanpak is cognitief gedragsmatig en oplossingsgericht. Ik combineer mijn expertise met speciale interessegebieden van zelfcompassie, veerkracht, emotionele intelligentie en mindfulness om ervoor te zorgen dat klanten hun persoonlijke ontwikkelingsdoelen bereiken.

Ik geloof dat klanten heel vindingrijk zijn.  Door krachtige vragen te stellen, krijg ik toegang tot de innerlijke wijsheid van klanten om opwindende en bevredigende veranderingen door te voeren.

 

YOU'RE A DIAMOND, DEAR

THEY CAN'T BREAK YOU

Ik kan je helpen met

Petra Nijman Coaching, Health coach & Personal Trainer
Petra Nijman Coaching, Health coach & Personal Trainer

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Confidence is the most sexy thing

a woman can wear

Masterclass

meld je aan voor een gratis masterclass en ontvang handige tools en tips

Scroll naar boven