PETRA NIJMAN

Life COACHING

LIFE IS A JOURNEY, DISCOVER YOURSELF

Hi, ik ben Petra

Een Life coach met een bewezen staat van dienst van succes en tientallen tevreden klanten. Ik kan je helpen bij het navigeren door verandering, het overwinnen van zelfbeperkend gedrag, het verkrijgen van duidelijkheid over wat je echt wilt en, belangrijker nog, het formuleren van een strategie om je vooruit te helpen.

Ik kan je helpen

  • Als je je verward voelt, achterloopt of vastloopt in je leven
  • Als u… zich in een plaats van verandering en transitie bevindt en niet zeker bent van uw volgende stappen
  • Als je worstelt met beperkende overtuigingen die je tegenhouden
  • Als je… op een dieper niveau moet ontdekken wie je bent
  • Als je… ondersteuning nodig hebt bij het ondernemen van actie om je hart te volgen
  • Als je… een gebrek aan zin of voldoening in je leven of carrière hebt
Coach, Personal Trainer, Coaching, Empowerment Coaching, Health Coaching, Life Coaching

It's time to shine bright like a diamond and build your dreamlife

Petra Nijman Coaching, Health coach & Personal Trainer

Wat is Life Coaching ?

Life coaching kan van onschatbare waarde zijn voor diegenen die zich verward voelen, vastzitten of achterlopen in het leven of duidelijkheid nodig hebben over hun volgende stappen. Vaak bevinden degenen die op zoek zijn naar levens coaching zich op overgangsmomenten in het leven en hebben ze een moment van persoonlijke crisis bereikt.

Dit biedt mensen de kans om zichzelf te herontdekken, te leren van het verleden en na te denken over wat ze echt willen in de toekomst. Petra gebruikt een blended aanpak om jou te helpen om uit je comfortzone te stappen, duidelijkheid en wijsheid te krijgen, en vooral om u te helpen vooruit te komen met strategie en vertrouwen.

Met wie ik werk

Ik werk met vrouwen die zich een beetje verloren, vastgelopen of onzeker voelen. Sommigen bevinden zich op overgangsmomenten in het leven, zoals een verhuizing, tussen twee banen in of hebben het einde van een relatie meegemaakt. Sommigen hebben hulp nodig om duidelijkheid te krijgen over een situatie of beslissing die ze moeten nemen en coaching geeft hen de ruimte en structuur om dat te doen.

Soms weten klanten niet precies wat ze nodig hebben om verder te komen en dit komt tijdens het hele proces naar voren. Het vergroten van de zelfontdekking en het zelfbewustzijn van cliënten zijn twee belangrijke aandachtspunten binnen life coaching.

 

Mijn aanpak

Mijn aanpak is cognitief gedragsmatig en oplossingsgericht. Ik combineer mijn expertise met speciale interessegebieden zoals zelfcompassie, veerkracht, emotionele intelligentie en mindfulness om ervoor te zorgen dat klanten hun persoonlijke ontwikkelingsdoelen bereiken.

Ik geloof dat klanten heel vindingrijk zijn.  Door krachtige vragen te stellen, krijg ik toegang tot de innerlijke wijsheid van klanten om opwindende en bevredigende veranderingen door te voeren.

YOU'RE A DIAMOND, DEAR

THEY CAN'T BREAK YOU

Ik kan je helpen met

Petra Nijman Coaching, Health coach & Personal Trainer
Petra Nijman Coaching, Health coach & Personal Trainer

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Confidence is the most sexy thing

a woman can wear

Masterclass

meld je aan voor een gratis masterclass en ontvang handige tools en tips

Scroll naar boven